Nazad na objave


Održan otvoreni dan i osmi sastanak partnera u okviru projekta SeNs WETLANDS



Datum objave: 25.09.2019.

Prezentacija postignutih rezultata i realiziranih aktivnosti u okviru projekta SeNs Wetlands široj javnosti je organiziran je od strane Javne ustanove za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Vukovarsko-srijemske županije u srijedu, 25. rujna 2019, u izletištu Pikov stan, Sopot, Vinkovci.

Otvoreni dan projekta SeNs Wetlands su podržali i sudjelovali brojni uvaženi gosti i predstavnici lokalni i regionalni vlasti. Svi projektni partneri su sudjelovali u događaju i prezentirali njihova dostignuća i doprinose prisutnoj javnosti. Pored toga, ceremonija dodijele diplome polaznicima edukacijskog programa “Mladi čuvari prirode- generacija 2019“ je održana u okviru otvorenog dana. Lokalne medije su izvijestile o ovom događaju.

Nakon programa koje je bio otvoren za širu javnost, održan je radni sastanak svih projektnih partnera. Partneri su razgovarali o ostvarenim ciljevima, postignutim rezultatima i predstojećim aktivnostima i planovima. Voditeljica projekta je ukratko izvijestila o podnijetom izvještaju o napretku na projektu i vijestima.

Poslije radnog sastanka, domaćini su poveli članove projektnog tima u obilazak lokaliteta Pikov stan, parka šume Kanovci i arheološkog parka Sopot.